Snelle en vakkundige reparatie van glasschade in Waddinxveen

Maak een afspraak voor glasreparatie

Heeft u glasschade maar hoeft uw ruit niet vervangen te worden? De glaszetters van GS Glas uit Waddinxveen zijn gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden. Lees meer over de mogelijkheden en bel voor een offerte of afspraak naar 0182 - 61 97 53.

Wat houdt glasreparatie precies in?

Of een ruit wel of niet volledig vervangen dient te worden, is afhankelijk van de grootte van de schade. Maar hoe klein of groot de schade ook is, u wilt dit zo snel mogelijk verholpen hebben. De glaszetters van GS Glas uit Waddinxveen zijn gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden.

Licht glasherstel

Een ondiepe kras in het glas of cementsluier op het raam kunnen we verhelpen door middel van polijsten. Met deze methode halen we de oneffenheid weg door eerst een heel dun laagje van het glas te verwijderen. Vervolgens polijsten we het oppervlak, zodat het glas er weer zo goed als nieuw uitziet.

Groot glasherstel

Helaas is het soms onvermijdelijk: bij grote schade of gebroken glas moeten de ruiten vervangen worden. Onze glaszetters hebben veel ervaring met het snel en accuraat herstellen van allerlei soorten glasschade.

Lekgeslagen isolatieglas

Heeft u dubbelglas, dan kan het voorkomen dat er vocht tussen de twee glaseenheden komt te zitten. Dan heeft u te maken met een lekke ruit. Helaas kan dit niet gerepareerd worden. Het raam heeft met de lek namelijk het isolatievermogen verloren. Het glas moet volledig vervangen worden door nieuw isolatieglas.

Schakel GS Glas in!

BINNEN 24 UUR EEN NIEUWE RUIT

Wij laten u met schade niet in de kou zitten. Meldt u bij ons een reparatie, dan komen we zo snel mogelijk in actie. We kunnen binnen 24 uur een nieuwe ruit plaatsen. Isolatieglas hebben we niet op voorraad. Wilt u dit type laten vervangen, dan plaatsen we eerst een noodvoorziening.

Neem contact op met GS Glas