De zekerheid van veiligheidsglazen

Een deur die iets te hard wordt dichtgegooid, kinderen die te dicht bij uw huis met een voetbal spelen of een onwelkome gast in uw huis? Vertrouw dan op de werking van veiligheidsglas. 

Veiligheidsglas van glashandel GS Glas in Waddinxveen

Veiligheidsglas is erop gemaakt om grote krachten te kunnen weerstaan. Dit type glas wordt vooral gebruikt bij winkels, kantoorgebouwen en banken, maar steeds meer zien huiseigenaren de voordelen ervan in. Veiligheidsglas werkt inbraakvertragend, kogelwerend en letselwerend.

De werking
Het glas bestaat uit meerdere lagen glas gescheiden door een kunststof laag. Wanneer het breekt, zal dit in delen uiteenvallen. De gebroken stukken hebben geen scherpe kanten of grote scherven, zodat grote verwondingen worden voorkomen.

Nog meer voordelen
Er zijn nog meer voordelen van dit glastype. Zo werken de meeste soorten ook geluiddempend en houdt het veel vormen van uv-straling tegen.

Varianten
Er zijn verschillende soorten veiligheidsglas verkrijgbaar, waaronder:

Welke soort voor uw pand het beste is, hangt af van uw situatie en de voorgeschreven veiligheidsnormen voor het gebruik van dit glas.

Heeft u vragen over het toepassen van veiligheidsglas of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Een glaszetter van GS Glas uit Waddinxveen staat u graag te woord:
0182 - 619753.