Met isolatieglas bespaart u flink op uw stookkosten

Isolatieglas verbetert het wooncomfort in uw huis. Het glas zorgt er namelijk voor dat de warmte beter binnenblijft. Zo hoeft u de verwarming minder vaak aan te zetten, waardoor u kan besparen op de stookkosten. Een comfortabel gevoel toch? 

De mogelijkheden bij onze glashandel in Waddinxveen

Dit type glas bestaat uit 2 bladen met daartussen een (lucht)spouw. De ruimte tussen de glasplaten worden gevuld met droge lucht, zodat er een betere warmte-isolatie ontstaat in de ruimte waar het glas is geplaatst. Bij GS Glas is dit type dubbelglas in combinatie met veiligheidsglas mogelijk.

HR++

Dit glas wordt samengesteld uit 2 glasbladen, waarvan er één aan de spouwzijde wordt voorzien van een warmtereflecterende coating. Deze coating kaatst als het ware de warmtestraling terug de woning in, terwijl tegelijkertijd daglicht van buiten wordt binnengelaten. Om het verschil in isolatiewaarde aan te geven, is dit type glas te onderscheiden in de klassen HR, HR+, HR++ en (Z)HR++.

Met ons isolatieglas zit u driedubbel zo goed

U leest het goed, bij ons is HR+++ glas verkrijgbaar. Het verschil met ander isolatieglas is dat er bij dit type glas nog een extra glasplaat is toegevoegd. Het voordeel: een nog beter isolerende ruit waarmee u de warmte in huis perfect reguleert.

Wilt u het huidige (enkel)glas in uw woning vervangen voor HR+++ glas? Laat dit doen door een ervaren glaszetter. Dit type glas is door de extra glasplaat namelijk zwaardere dan ander isolatieglas. De sponning waarin het glas geplaatst moet worden, moet dit gewicht wel kunnen dragen. Wilt u zeker weten of uw woning geschikt is voor HR+++ glas? Een glaszetter van GS Glas uit Waddinxveen komt naar u toe om uw kozijnen te bekijken en te beoordelen of HR+++ bij uw huis geplaatst kan worden.