Verrassend veel mogelijkheden met figuurglas

Spelen met lichtinval, fantasierijke schaduwen creëren en mooie patronen scheppen. Met figuurglas laten de glaszetters van onze glashandel in Waddinxveen hun creatieve kant zien. 

Figuurglas van GS Glas in Waddinxveen

Op zoek naar decoratieve beglazing? Dan is figuurglas precies wat u zoekt. Dit type glas bevat een patroon dat bij een hoge temperatuur met een reliëfwals in één zijde van het glas wordt bedrukt.

Figuurglas - vroeger bekend als gegoten glas - is een decoratieve beglazing waarin figuren worden aangebracht. Met dit glastype kan men spelen met licht, ruimte en privacy. Zo is elk figuurglas uniek en kunt u precies de sfeer creëren die u voor ogen heeft.

Meer privacy
Met figuurglas kunt u veel kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit blank of gekleurd glas. Woont u in een benedenwoning of aan een (drukke) straat, dan zorgt u met figuurglas voor meer privacy: het glas heeft een verminderde doorzichtigheid. We hebben ook aan de warmte gedacht, want bij ons is figuurglas in combinatie met isolatieglas verkrijgbaar.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden met figuurglas? Bel GS Glas: 0182 - 619753.